30-08-09

Flanders Cup Merksem

Gisteren heb ik deelgenomen aan de Flanders Cup te Merksem. Ik kwam er aan de start van de 800m. Vooraf was op de site te zien dat ik zou worden ingedeeld in de D-reeks, dus de tweede reeks uit het naprogramma. Uiteindelijk zat ik toch nog in de E-reeks.

Ik startte in baan 5. Ik koos voor een snelle start om mee vooraan in het pak te zitten. Ik startte als eerste en maakte de wedstrijd. Na tweehonderd meter had ik een kloofje achter mij van enkele meters. Ik liep mijn wedstrijd verder en kwam door op 400m in 60"-61". Perfect om voor een PR te lopen. Tot 600m ging alles nog goed. Maar dan was het beste er af. Ik probeerde nog door te bijten. Op 650m kwamen er twee over en zo eindigde ik rond 2'04" op een mooie derde plaats in mijn reeks.

De goede benen van tijdens de opwarming werden spijtig genoeg niet beloond. Mits een betere reeksindeling voor mij, kon ik misschien dichter tegen mijn PR lopen of zelfs mijn PR verbeteren.

10:15 Gepost door Jens in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Toch een knappe wedstrijd gelopen. Je hebt geprobeerd zelf de wedstrijd te maken. En daaruit heb je een mooie tijd gehaald. Met een mooie reeks, doe je gemakkelijk een paar sec af van deze tijd!

x.hsvvj.x

Gepost door: Eefje | 01-09-09

De commentaren zijn gesloten.