28-10-09

CC-Relays

Zondag was het de opening van het winterseizoen. Voor mij mijn eerste cross-optreden. Al twee jaar was ik paraat om te supporteren op deze relays te Gent. Maar dit jaar was het dus anders. Samen met Joris Verlinden en Toon Biesemans stond ik aan de start bij de juniores. Ik kreeg de kortste afstand voor mijn rekening: 1000m. Maar dit vind ik zeker en vast niet erg... . Ik voel me wel goed op deze afstand.

Er werd mij op voorhand al gezegd dat ik niet te zot mocht vertrekken tussen al die snelle mannen. En jawel, toen het startschot werd gegeven werd er serieus geknald. Ik nestelde me ergens in het eerste helft van de groep. Tot voor de zandstrook heb ik mooi het tempo meegelopen in de groep waar ik tussenliep. In de zandstrook zelf, voelde ik me goed, en kon ik een paar mannen inhalen. Maar na de zandstrook was het een beetje op. Zo goed als ik kon heb ik mijn tempo terug gezocht en heb ik de stok doorgegeven aan teamgenoot Joris.

Eerst was ik wat ontgoocheld over mijn wedstrijd, maar achteraf bekeken mag ik best tevreden zijn over mijn eerste wedstrijd in het veld tussen al die snelle mannen.

  

14:40 Gepost door Jens in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Mooi ! Puike prestatie bij je eerste optreden tijdens een cross !!

Gepost door: gregory | 01-11-09

De commentaren zijn gesloten.