11-11-09

korte cross Mechelen

Vandaag koos ik ervoor om een wedstrijd te gaan lopen in Mechelen. Na de lange cross van Bonheiden zocht ik deze keer een korte cross uit om te lopen. Dit was om te zien ofdat de korte cross me beter zou passen.

Om kwart voor drie gingen we van start voor 2730 meter. Ik startte 'rustig'. Ik zat ergens in de helft van het pak. Na enkele hondertal meter koos ik ervoor om enkele plaatsen op schuiven. Er was een klein gat geslagen achter mij en ik moest al enkele meters goed maken met een grote kopgroep. De eerste kleine ronde liep ik achter dit groepje. Het groepje werd ook uit elkaar getrokken.

Na de kleine ronde zag ik Toon lopen. Ik probeerde het gat dicht te lopen. Dit lukte me telkens maar dan versnelde Toon en moest ik een gat laten vallen. Met nog 800m te gaan versnelde Toon en ik kreeg het gat niet meer toe. In de spurt werd ik nog voorbij gespurt door iemand die al een hele rond in mijn spoor liep. Ik eindigde rond de 25ste plaats. Ik ben zeer tevreden over mijn wedstrijd. Ik had een zeer goed gevoel.

Zondag kom ik in actie in Duffel. Hier kies ik er ook voor om de korte cross te lopen. Deze zal gaan over een afstand van 3 km.

Mijn liefje kwam ook aan de start in Mechelen. Zij liep haar eerste seniorewedstrijd. Dit was over een afstand van 4940m. Ze liep een zeer knappe wedstrijd en eindigde op een mooie 5e plaats.

Foto's getrokken door Chris De Haes.

20:20 Gepost door Jens in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Knappe wedstrijd gelopen! De goeie trainingen beginnen hun vruchten af te werpen ;)!

x hvj x

Gepost door: Eefje | 12-11-09

De commentaren zijn gesloten.