23-11-09

Arendonk

Gisteren heb ik aan de korte cross van Arendonk deelgenomen. Deze ging over een afstand van ong 2700m. Het werd mijn derde korte cross op minder dan 11 dagen.

In Duffel had ik gekozen voor een trage start en om dan rustig op te schuiven. Nu wou  ik proberen om iets sneller te vertrekken en terug proberen op te schuiven. Tijdens de opwarming had ik al mindere benen en dat was tijdens de wedstrijd zeker ook te voelen. Na 1 B ronde van de twee af te leggen B ronde was het beste er al af. Ik had heel de eerste ronde met hetzelfde groepje kunnen samen lopen. Dit tempo was echter iets te hoog gegrepen. Ik moest lossen bij dit groepje en zo moest ik nog een hele rond alleen tegen de wind vechten. Ik kon mijn tempo nog vrij goed onderhouden. Op het einde lukte het nog om het tempo op te drijven en de laatste rechte lijn heb ik dan nog stevig moeten spurten om mijn plaats veilig te stellen. Zo kwam ik aan op een 22e plaats. De plaats was al beter als in Duffel en Mechelen, maar met de benen die ik had in Duffel had ik hier zeker top 20 gelopen. Misschien zelfs kunnen mee strijden voor de winst van het groepje waar ik de eerste ronde met meeliep. Dat was dan rond de 16de plaats geweest.

Al bij al toch tevreden over mijn wedstrijd. Met de betere benen had er meer ingezeten. Nu slaag ik een weekend over voor de wedstrijden en ga ik er nog is gebruik van maken om te trainen. De volgende wedstrijd staat nog niet vast.

Mijn liefje Eef liep een mooie wedstrijd en eindigde met heel zware benen op een toch wel zeer mooie 8ste plaats. Hopelijk zijn haar benen zondag wat frisser ;).

Foto's volgen later nog.

20:56 Gepost door Jens in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.