16-04-10

Frankrijk en d’Ardennen

Lang geleden sinds de laatste post. Hier zijn natuurlijk zijn redenen voor. Na mijn laatste wedstrijd in Wespelaar kwamen de examens op de voorgrond. De blok en de examenperiode zelf heb ik mijn loopschoenen niet aangetrokken en dat uitte zich ook in de resultaten. Goede punten en met goede moed aan de nieuwe trainingsperiode beginnen.

Drie dagen verder kreeg ik last aan mijn scheenbenen. Te snel willen starten met een te lange afstand of met en te snel tempo: wie zal het zeggen. Het werd dus rusten tot dat de pijn weg ging. Door het slechte weer was het dan ook niet mogelijk om met de fiets te gaan rijden en dan was ik verplicht om me te beperken tot op de rollen fietsen. Veel trainen kwam er dus niet in huis. Toen ik dan uiteindelijk terug kon beginnen lopen, zat het weeral tegen en werd ik ziek. Hierdoor lag ik weer een week uit. Uiteindelijk kwam ik op een dikke twee maanden niet lopen.

Ondertussen toch al goed kunnen trainen. Drie weken geleden werd ik nog eens ziek. Een buikgriep: het werd een kleine week afzien en dan vertrekken naar Frankrijk. De voorbije twee weken heb ik dan mijn kilometers en snelheidstrainingen degelijk tot zeer goed kunnen afwerken. De eerste snelheidstrainingen werden zwaar waardoor ik stijf werd in de bovenbenen. Gelukkig is dit niet verergerd en ben ik daar ook al een weekje vanaf.

Na Frankrijk ben ik dan nog een kleine week naar d’Ardennen geweest. Frankrijk was met mijn eigen gezin, maar d’Ardennen was met de familie van Eefje. Het werden twee toffe weken met de nodige zware trainingen. Ik heb me echt superhard geamuseerd. Zowel op trainingen, als tijdens het rusten, als tijdens andere activiteiten.

De volgende wedstrijd zal pas na het pk komen. Het pk zelf doe ik niet mee omdat ik ergens anders aanwezig moet zijn. De komende weken wordt het dus de trainingsarbeid nog wat opdrijven zodat we klaar zijn voor die eerste test. Voor mij blijft het nog een klein raadsel tot wat tijden ik op het moment in staat ben. De eerste test binnen enkele weken zal dit wel uitwijzen.

Hieronder nog enkele foto’s van de voorbije weken.  

IMG_1350
IMG_1388
IMG_1683
IMG_1822
IMG_1849
IMG_1955
IMG_1517

09:07 Gepost door Jens in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |