05-06-10

examenperiode

Vorige zaterdag heb ik er nog van geprofiteerd om een laatste wedstrijd mee te pikken voor de examens begonnen. Deze wedstrijd vond plaats in het thuisfront, Duffel. Vooraf had ik me ingeschreven op de 800m.

Tijdens mijn opwarming zag ik Eefje weer een paar seconden van haar tijd (van dit seizoen) af doen op de 800m. Daarna was het mijn beurt. Ik mocht onverwacht starten in de derde reeks, een snelle reeks, waardoor ik plots met wat meer stress zat. Eens vertrokken was die stress natuurlijk verdwenen. Er werd heel snel gestart, voor mij iets te snel. Eerste 200m kwam ik aan het staartje van de groep door in 27 sec. Na 400m kwam ik door in 59 sec. met nog 300m voor de boeg moest ik de groep laten gaan, het draaide niet meer. Ik kwam in een toch wel ontgoochelende tijd over de eindmeet in 2.06.

Voor mij waren de eerste 200 meter nog ietsje te snel op de moment. Maar dit zal zeker niet te snel blijven voor mij. In augustus hoop ik naar de 2 minuten te lopen. Op 1 juni ben ik gestart met de examens. Nu eventjes alle aandacht daarop vestigen en proberen de conditie toch wat te onderhouden met duurlopen.

 

13:38 Gepost door Jens in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |