26-07-10

Italië en eerste 800 te Mol

Ondertussen zijn we al drie weken ver in de zomervakantie en wordt het eens tijd dat ik nog iets van me laat horen. Ik ben namelijk twee weken in het buitenland geweest en heb ondertussen ook mijn eerste wedstrijd mee gepikt (al was dat geen succes). Hierbij kan ik ook nog melden dat ik met succes geslaagd ben in het eerste jaar Bachelor Lager Onderwijs.

De vakantie begon zeer goed met een reisje naar Italië. Ik ben samen met Eefje en de familie naar Italië geweest. Naast genieten van elkaar, zonnen, verfrissen in het water en andere leuke dingen, is er ook nog hard getraind daar. Bij mezelf ging het met ups en downs maar tegen het einde van de vakantie kwam het goede gevoel opzetten. De trainingen gingen zeer goed. Tot de allerlaatste training. Net op het einde van de opwarming was ik even aan het rond kijken en de volgende moment had ik mijn voet omgeslagen. Gedaan met trainen. Vijf dagen daarvoor had Eefje haar voet omgeslagen en na een week training was Chris ook afgehaakt. Dus qua gezond terugkomen kwam er dus niets in huis. Toch hadden we een goed gevoel bij de trainingen.

Hier in België aangekomen, zijn we met zijn allen naar de kiné geweest. Na een week kiné behandelingen en beperken tot loslopen zijn de enkels terug in orde en kunnen we terug de trainingen hervatten zoals ze gepland zijn.

Zaterdag stond dan onze eerste wedstrijd op het programma en voor mij was dit al geleden van eind mei, waar ik een 800 liep in Duffel die toen zwaar was tegen gevallen. Nu viel het nog zwaarder tegen. In een nog slechtere tijd als toen kwam ik aan in 2.07. Het wedstrijdritme zal compleet zijn weggeweest en de benen waren nog niet helemaal in orde van de stage. Nu zondag staat de volgende 800 op het programma en hopelijk gaat het daar wat beter. Daar bedoel ik natuurlijk mee dat ik dicht tegen mijn PR wil eindigen. Dit seizoen probeer ik dan ook mijn PR 1500m veel scherper te stellen en als dit lukt dan kan ik spreken over een geslaagd seizoen.

Eefje liep zaterdag ook een 800m. Ze kwam aan in een tijd van 2.25. Dat toch wel redelijk is voor iets minder te hebben getraind. Volgende keer gaat dit ook beter gaan en zijn we allemaal terug tevreden.

Hieronder nog enkele foto's uit Italië.

Tot de volgende keer.

IMG_5495.jpgIMG_5565.jpg

iseo 067.jpg

 

iseo 075.jpg

iseo 007.jpg

15:54 Gepost door Jens | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |