26-08-10

Speedy Tongerlo

Gisteren nam ik deel aan de meeting in Tongerlo. Voor mijn snelheid wat te prikkelen, startte ik op de 400meter. Dit zou een goede voorbereiding moeten zijn voor de 800 meter van zaterdag te Merksem. Die hopelijk beter gaat meevallen als deze te Kessel-Lo waar ik mijn slechtste prestatie ooit heb gelopen.

In Kessel-Lo kwam ik na een slechte nachtrust en wat buikkrampen aan de start. Dit had ik beter niet gedaan want mijn lichaam was allesbehalve in orde. De eerste 400 meter kon ik nog volgen. Doorkomst in 59-60 zoals normaal zou moeten. Daarna was het vat op en ging het van kwaad naar erger. En liep ik mijn traagste ronde op de 800 meter. 2.12 was het eindresultaat.

Gisteren kwam ik dan na een korte periode bijtrainen terug aan de start van een wedstrijd. Deze keer iets korter namelijk de 400 meter. Ik startte in baan 3 in de tweede reeks. Ik kon mijn tempo ook behouden gedurende de hele wedstrijd en eindigen in een tijd van 53.7. Dit met reekswinst en een vierde tijd in totaal. Dit na een doorkomst van net onder 27 seconden op de 200m. Vooraf had ik willen tekenen voor een PR. Achteraf gezien ben ik wel zeer tevreden over mijn wedstrijd. Hopelijk gaat het nu zaterdag ook goed en slaag ik er deze keer in om mijn PR te verbeteren want hier zou ik nog een beetje tijd af willen doen dit seizoen.

Eef liep gisteren een 1500meter. Dit verliep niet zoals gepland en achteraf vertelde ze dat ze zware benen had gedurende de hele wedstrijd. Volgende keer gaat dit wel al een pak beter. Kop op en blijven werken!

 

Groetjes Jens

18:52 Gepost door Jens | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.